Site Loader
mama singura, copii, iubita

Ultimii doi ani de când am divorțat au fost ca un mointagne-rousse privind relația cu bărbații.

Nu credeam că este atât de greu pentru un bărbat să accepte că o femeie la 37 de ani, frumoasă, empatică, deșteaptă are și ea doi copii.

Zic montaigne rousse- pentru că am trecut de la vinovăție, la nervi mari pe toți tipii care au dat bir cu fugiții de cum aflau că sunt …și mamă.

A fost un el drag care a fost acolo cînd am divorțat. Și pe tot parcursul celor 2 ani. Mi-a fost amant, mentor, prieten și omul care a pus început unui noi capitol nou- nouț în viața mea. Limitele lui au fost acelea de a nu crea o familie- nu își dorește asta- așa că am păstrat relația la doar câteva vizite pe an.

Au fost experiențe nu tocmai plăcute și chiar dureroase aș zice… Unele au fost strict sexuale, altele au fost mincinoase, iar altele care m-au crescut în iubire. Una dintre ele de la finele anului trecut a fost cu un tip super sexy, fotograf și într-o zodie care se potrivește bine cu a mea. S-a fâsâit intr-o lună totul. Nu locuia în țară. Am încercat o relație online și m-am umplut de atâtea griji- că n-o să fie nimic, că eu n-am cum vreodată să plec în UK și nici el nu părea să aibă vreun gând de a veni în țară- încât s-a sfârșit totul, cu ambele conturi blocate.

Oare o mamă mai știe să fie femeie ?

O, da! Acum pot spune din tot sufletul ca DA ! Ea știe și mai bine și mai plenar să iubească! Pentru că are o experiență de iubire unică la purtător, pe care doar mamele au șansa să o aibă: să iubească necondiționat niște omuleți pe care i-a văzut cum cresc de cînd erau doar niște boțuri mici. Este un sentiment unic să privești acești omuleți și să vezi cum îți dau răspunsuri înțelepte cei care mai ieri doar îngânau niște sunete neinteligibile. Sau cum te țin de mână și îți mângâie obrazul de al tău când până mai ieri le ștergeai fundulețul de caca. Toate astea te imbogățesc imens ca ființă umană.

O femeie care este și mamă poate fi infinit mai caldă și are infinit mai multe de dăruit. Nu, nu ei trebuie să îi fie rușine când primește replica „Ești prea mult pentru mine!”Ci bărbatului căruia i s- a permis să intre în sufletul și camera ei, care se trezește fără resurse, dezarmat în fața cuvintelor ei venite nu din minte, ci construite în sufletul ei mult încercat și spălat cu lacrimi în sute de nopți când a adormit singură în patul ei…

Ce aș vrea să știe un bărbat care se îndrăgostește de o mamă singură ?

Că nu îi e frică să fie singură și că poate pleca oricând, dacă nu se simte apreciată și iubită. Astea sunt cele mai importante lucruri. Dacă le înțelege pe astea, înțelege că nu are de-a face cu o fetiță mică și rănită. Ci cu o semi-zeiță. O semi-zeiță care nu se va mai înjosi doar pentru că bărbatul nu se poate ridica la propriile standarde.

Cu o mamă singură nu te pui ! Decât dacă chiar ai ceva în pantaloni !

Post Author: Ioana Pavel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *